Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-03-07
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Sanna Hellberg
ISBN
9789177710479
Och sen var hon borta (e-bok)

Och sen var hon borta E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-03-07

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ena stunden var hon där. Och sen var hon borta. För tio år sedan slogs Laurels liv i spillror. Hennes femtonåriga dotter Ellie försvann spårlöst och hittades aldrig. Laurel har aldrig givit upp hoppet på att hitta Ellie, men när hon en dag träffar en karismatisk man blir hon handlöst förälskad. När hon därefter träffar mannens nioåriga dotter, hoppar Laurels hjärta över ett slag. Den lilla flickan är nämligen oroväckande lik Laurels sedan länge försvunna dotter. Vad hände egentligen med femtonåriga? Finns hon fortfarande kvar i livet? I Och sen var hon borta tar brittiska författaren Lisa Jewell ett rejält kliv från spännande relationsromaner till en fullblodad thriller. Denna pulshöjande deckare har toppat listorna i England och hyllats av recensenter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Och sen var hon borta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 25 juli 2018

  Lisa Jewell har gett ut ett femtontal böcker, varav dom flesta finns översatta till svenska. Jag har inte läst något av henne tidigare.

  Boken Och sen var hon borta, är Lisa Jewells första bok i thrillergenren. Tidigare så har jag läst mig till att hon har skrivit spännande relationsromaner.

  Jag tyckte mycket om boken Och sen var hon borta. Den är spännande, välskriven, lättläst, och absolut inte förutsägbar.

  Rekommenderar absolut boken till älskare av lättlästa thrillers.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lisa Jewell