Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-06-26
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Pia Printz
ISBN
9789177710684
Överraska mig (e-bok)

Överraska mig (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-06-26
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den du känner bäst kan ibland överraska dig mest ...

I tio år har Sylvie och Dan varit ett par. De har ett mysigt hem, bra jobb, underbara tvillingflickor och de kommunicerar så självklart med varandra att de oftast avslutar varandras meningar. De vet allt om varandra och kunde helt enkelt inte vara lyckligare.

Tills de på en läkarundersökning får höra att de båda har så perfekt fysik att de antagligen kommer att leva tills de blir hundra år. Vilket skulle innebära att de har ... 68 års äktenskap kvar?! Paniken slår till.

Sylvie och Dan bestämmer sig för att hitta på små överraskningar för varandra, för att hålla relationen levande. Men under "Projekt överraska mig" - allt från oväntade gåvor till återföreningar och udda fotograferingar - staplas missförstånden på varandra med komiska följder.

Gradvis förvandlas överraskningarna dock till chockerande upptäckter. Och när en skandal från det förflutna avslöjas, börjar de undra om de någonsin känt varandra på riktigt ...

Sagt om Sophie Kinsella:

"Jag skrattade så att jag tjöt när jag läste boken. Bra blandning av humor, romantik och eftertanke i denna fantastiska feelgood."
Amelia

"Rolig feelgoodpärla."
IcaKuriren

"Sophie Kinsella träffar helt rätt i samtidspulsen, samtidigt som hon får mig att skratta högt. Jag älskade den!"
Jojo Moyes
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Överraska mig. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 4 juli 2019

    Jag tror att det här är den tjugonde boken som jag läser av Sophie Kinsella. Har nog läst alla hennes böcker som finns översatta till svenska.

    Åtta av böckerna är i Shopaholic-serien, och tolv av böckerna är helt fristående böcker. Jag har tyckt om alla hennes böcker, men jag tycker att dom fristående böckerna är något bättre än Shopaholic-serien.

    Den här boken, Överraska mig, är en helt fristående bok. Och precis som hennes tidigare böcker så är boken lättsam, smårolig, s... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Överraska mig