Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-11-01
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Marcus Stenberg
ISBN
9789177710967
Familjen i huset bredvid (e-bok)

Familjen i huset bredvid (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-11-01

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den lilla gatan Pleasant Court lever verkligen upp till sitt namn. Grannarna umgås, och barnen leker med varandra ute. Men nyinflyttade Isabelle Heatherington passar inte in i bilden av familjeparadiset. Som den enda ensamstående och barnlösa kvinnan hamnar hos snart i fokus hos de andra kvinnorna, som bestämmer sig för att lära känna nykomlingen.

Men Ange, Fran och Essie har också sina egna hemligheter att bevaka. Som exempelvis varför Ange måste kontrollera varenda aspekt av sitt liv. Eller varför Fran inte låter sin snälla, stillsamma make gå nära deras bebis. Eller varför Essie för tre år sedan tog med sin dotter till lekparken och återvände hem utan henne.

När kvinnornas besatthet av den nya grannen växer börjar hemligheterna sippra ut, och de kommer snart att upptäcka att när man granskar något alltför noga, ser man saker man kanske inte ville se ...

Familjen i huset bredvid är en bladvändare om familjer, hemligheter och lögner, perfekt för alla som älskar Liane Moriartys böcker.

"Underhållning när den är som bäst"

Liane Moriarty

Sally Hepworth skriver smarta och engagerade romaner, ofta med temat familjer och hemligheter. Familjen i huset bredvidär hennes fjärde roman. Hennes böcker har översatts till femton språk, och hyllas av författarkollegor världen över.
Sally bor i Melbourne, Australien, med sin man och deras tre barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sally Hepworth