Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-11-01
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Katarina Falk
ISBN
9789177711087
Vittnet (e-bok)

Vittnet E-bok

E-bok,  Svenska, 2018-11-01

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Skulle du våga ingripa?

På ett tåg till London underhåller sig Ella Longfield med att tjuvlyssna på två tonårstjejers harmlösa flirtande med några unga killar. Men när hon av samtalet förstår att killarna precis har blivit utsläppta från fängelset, och dessutom erbjuder sig att visa tjejerna runt i London, väcks modersinstinkten till liv. Ändå bestämmer hon sig för att inte ingripa. Och nästa morgon vaknar hon upp till nyheten att Anna Ballard, den ena av tjejerna på tåget, är spårlöst försvunnen.

Ett år senare plågas Ella fortfarande av skuldkänslor, men livet har ändå gått vidare i den lilla engelska kuststad där hon bor med sin familj. Om dagarna arbetar hon i sin blomsterbutik, men hon har ofta en känsla av att hon är förföljd. Och sedan kommer det första brevet ... Någon betraktar Ella. Och någon vet var Anna Ballard befinner sig. Men vem?

Brittiska Teresa Driscoll är ingen debutförfattare. Hon har skrivit flera romaner om familjer och kärlek, men det var med Vittnet (eller I am Watching You, som den heter på engelska) som karriären tog fart. Boken har hittills sålt över 400 000 ex, översatts till 18 språk och har 25 000 5-stjärniga recensioner på
Goodreads.

Det är en stämningsfull kriminalroman som rör sig över Cornwalls grågröna
ängar - och är ett måste för alla som gillade tv-serien Broadchurch.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Teresa Driscoll