Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-04-09
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Birgitta Karlström
ISBN
9789177711476

Du är aldrig ensam E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-04-09

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En gång i tiden rymde Lindsey Nash rätt ut i natten, tillsammans med sin lilla dotter. År av misshandel och skräck var slut, och hennes våldsamma man hamnade äntligen i fängelse. Nu, elva år senare, har Lindsey lyckats bygga upp sitt liv igen. När exmannen Andrew, som hävdar att han har förändrats helt, släpps ut ur fängelset försöker Lindsey intala sig att det förflutna ligger bakom henne. Men hur mycket kan en människa egentligen förändras? Det dröjer inte länge  innan Lindsey börjar känna sig förföljd. Hennes nya pojkvän blir hotad, hennes numera tonåriga dotter likaså. Bit för bit rivs Lindseys trygga mur ner. Någon där ute vill skrämma henne. Och kanske ännu värre än så. Chevy Stevens är en kanadensisk thrillerförfattare som debuterade 2010 med Still Missing, som bland annat blev utnämnd till Årets Debutroman av International Thriller Authors Awards. Du är aldrig ensam är hennes sjätte fristående spänningsroman en stämningsfull hjärtat-i-halsgropen-rysare som hyllats av kritiker och läsare, och som även hamnade på Goodreads lista över de bästa deckarna 2017.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Du är aldrig ensam. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 17 april 2019

  Boken Du är aldrig ensam är den kanadensiska författarens sjätte bok. Men det är den första boken som har översatts till svenska.

  Jag hoppas ju nu på att även hennes tidigare böcker kanske översätts, eller i alla fall hennes kommande böcker, för jag tyckte att den här boken var mycket bra.

  Du är aldrig ensam är en rätt så klassisk thriller. Men den är absolut inte förutsägbar, och den har en del vändningar.

  Den är lättläst, spännande, snabbläst, och berörande.

  Kan absolut rekommendera boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Chevy Stevens