Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-04-09
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Sanna Hellberg
ISBN
9789177711513
Varje steg du tar (e-bok)

Varje steg du tar E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-04-09

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Du återvänder hem efter fyra års arbete utomlands med en ny make som sällskap. Ni letar efter ett ställe att bo på, men tills vidare får din storebrors extrarum duga. Och så möter du plötsligt en av dina nya grannar. Han är rektor på den lokala högstadieskolan och dubbelt så gammal som du. Och han är oerhört snygg.

Snart börjar du spionera på honom, och det som först var en harmlös förälskelse blir till ren besatthet. Men det du inte vet är att någon håller ögonen på dig också.

Familjehemligheter, passion och ett oförklarligt mord blandas samman till oemotståndlig spänningsläsning i Lisa Jewells senaste thriller.

Lisa Jewell är en av Storbritanniens mest omtyckta underhållningsförfattare. Hon debuterade med läsarsuccén Ralphs party1999 och hennes böcker har sålt i närmare 200 000 exemplar i Sverige. På Printz Publishing har hon kommit ut med böckerna Syskonmakaren, Efter festen, Fågelburen, Den tredje hustrun, Flickorna i parken, Jag fann dig ochOch sen var hon borta. Lisa bor i London med man och två barn.

Om Och sen var hon borta:

"Kuslig och fängslande story som får nackhåren att resa sig." - Sofie Sarenbrant

"Andlöst spännande." - Expressen Söndag

"En riktig nagelbitare med allt vad man kan önska sig av en bra psykologisk thriller." - Damernas värld

"Jag utmanar dig att lägga ifrån dig denna beroendeframkallande bok innan du nått den sista hjärtslitande sidan." - Daily Express
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Varje steg du tar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 28 maj 2019

    Lisa Jewell har gett ut ett femtontal böcker, varav dom flesta finns översatta till svenska. Jag har bara läst en bok av henne tidigare, och det var hennes första bok i thrillergenren, Och sen var hon borta. Tidigare har hon tydligen skrivit spännande relationsromaner. Jag tyckte mycket om boken Och sen var hon borta, och länken går till min recension av den boken.

    Och nu har jag alltså läst en andra bok av författaren, Varje steg du tar. Och jag tyckte den var nästan lika bra som d... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lisa Jewell