Varje steg du tar (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (270.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2019-06-04
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177711520
Varje steg du tar (ljudbok)

Varje steg du tar Ljudbok

(28 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-06-04

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Du återvänder hem efter fyra års arbete utomlands med en ny make som sällskap. Ni letar efter ett ställe att bo på, men tills vidare får din storebrors extrarum duga. Och så möter du plötsligt en av dina nya grannar. Han är rektor på den lokala högstadieskolan och dubbelt så gammal som du. Och han är oerhört snygg.

Snart börjar du spionera på honom, och det som först var en harmlös förälskelse blir till ren besatthet. Men det du inte vet är att någon håller ögonen på dig också.

Familjehemligheter, passion och ett oförklarligt mord blandas samman till oemotståndlig spänningsläsning i Lisa Jewells senaste thriller. Hennes två senaste romaner Jag fann dig och Och sen var hon borta har sammanlagt sålt i närmare 60 000 exemplar i Sverige.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Varje steg du tar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Långtråkig
    Jenny , 27 juli 2019

    Många karaktärer som känns onödiga och extremt tråkiga. Ingen fart i boken över huvudtaget, ingen spänning eller så. Nej ingen favorit det här inte

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lisa Jewell