Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-07-01
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Helen Ljungmark
ISBN
9789177711636
Tjänster och gentjänster (e-bok)

Tjänster och gentjänster (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-07-01
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Familjen går först! Det har Fixie Farrs pappa lärt henne. Och sedan han gick bort har Fixie ägnat all tid åt butiken han lämnade efter sig. Syskonen är för upptagna med yoga eller dyra luncher för att hinna engagera sig i familjeföretaget, och de vet mycket väl att Fixie aldrig säger nej, det ligger inte i hennes natur.

Så när en stilig främling på ett kafé ber Fixie att passa hans dator en stund säger hon självklart ja. Och när hon sedan räddar den undan en olycka, blir datorns ägare, fondmäklaren Sebastian, så tacksam att han skriver ner "Jag är skyldig dig en tjänst!" på en servett och ger henne den tillsammans med sitt visitkort.

Till en början skämtar Fixie bort alltihop. Hon skulle väl aldrig be en främmande man om en tjänst? Men med tiden börjar Fixie och Sebastian hjälpa varandra på de mest oväntade sätt. Tjänster och gentjänster. Och kanske blir detta början till ett nytt äventyr för de två ...

Sophie Kinsellaär en av våra mest älskade underhållningsförfattare, och har sålt hundratusentals böcker i Sverige. Tjänster och gentjänsterbjuder på Kinsellas vanliga blandning av skratta-högt-scener, värme och charm.

Sophie Kinsella har sålt över 36 miljoner böcker i fler än 60 länder och är översatt till 40 språk. Hennes genombrott kom med den populära Shopaholic-serien (som även blivit film), men hon har också skrivit flertalet fristående romaner.

Hon skriv sin första roman under sitt riktiga namn, Madeleine Wickham, när hon var 24 år och jobbade som ekonomijournalist. Idag är hon en av bokvärldens största feelgoodstjärnor. Madeleine bor i London med man och barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tjänster och gentjänster. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 30 augusti 2019

    Jag tror att det här är den tjugoförsta boken som jag läser av Sophie Kinsella, om jag inte har räknat fel. Jag har nog läst alla hennes böcker som finns översatta till svenska, tror jag.

    Åtta av böckerna är i Shopaholic-serien, och tretton av böckerna är helt fristående böcker. Jag har tyckt om alla hennes böcker, men jag tycker att dom fristående böckerna är något bättre än Shopaholic-serien.

    Den här boken, Tjänster och gentjänster, är en helt fristående bok. Och precis ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Tjänster och gentjänster