Svärmodern (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-08-19
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Christoffer Holst
ISBN
9789177712152
Svärmodern (e-bok)

Svärmodern (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-08-19

Styckköp

123

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Lucy har aldrig kommit överens med sin svärmor. Även om Diana alltid har varit artig och aldrig ställt till med någon scen så har Lucy känt att hon inte duger i Dianas ögon.

Men nu har Diana hittats död, med ett självmordsbrev bredvid sig. I det beskriver Diana att hon gjort detta val eftersom hon är trött på att kämpa mot cancern, men det är något som inte stämmer. Obducenten har funnit spår av gift i Dianas kropp, och tecken på strypning. Vem har velat Diana ont? Och varför?

Australiensiska Sally Hepworth skriver spännande relationsromaner, och hennes böcker har jämförts med Liane Moriartys. 2018 gav Printz ut Familjen i huset bredvid, och hennes nya roman Svärmodern är precis som den en klurig och obehaglig historia om familjerelationer som de flesta kan känna igen sig i.

Sally Hepworth skriver smarta och engagerade romaner, ofta med temat familjer och hemligheter. Hennes böcker har översatts till femton språk, och hyllas av författarkollegor världen över. 2018 gav Printz Publishing ut Familjen i huset bredvidoch nu är det dags för bladvändaren Svärmodern.
Sally bor i Melbourne, Australien, med sin man och deras tre barn.

"Underhållning när den är som bäst" - Liane Moriarty

"Skamlöst underhållande." - Good Morning America
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sally Hepworth