Svärmodern (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (191.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2019-08-07
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177712169
Svärmodern (ljudbok)

Svärmodern (ljudbok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-08-07

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Lucy har aldrig kommit överens med sin svärmor. Även om Diana alltid har varit artig och aldrig ställt till med någon scen så har Lucy känt att hon inte duger i Dianas ögon.

Nu har Diana hittats död, med ett självmordsbrev bredvid sig. I det beskriver Diana att hon gjort detta val eftersom hon är trött på att kämpa mot sin cancersjukdom, men det är något som inte stämmer. Obducenten har funnit spår av gift i Dianas kropp, och tecken på strypning. Vem har velat Diana ont? Och varför?

Australiensiska Sally Hepworth skriver spännande relationsromaner, och hennes böcker har jämförts med Liane Moriartys. 2018 gav Printz ut Familjen i huset bredvid, och hennes nya roman Svärmodern är precis som den en klurig och obehaglig historia om familjerelationer som de flesta kan känna igen sig i.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svärmodern. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fängslande och svår att släppa
    Lollos bokhörna, 29 september 2019

    Det här är en bladvändare! Handlingen är spännande och grymt oförutsägbar. Vi slussas mellan huvudkaraktärerna i boken, Lucy och hennes svärmor Diana, som hon inte riktigt kommer överens med. Boken är en spännande bok om familjerelationer som inte är de allra bästa, men den handlar även om tillit, ofrivillig barnlöshet och att misstro dem som står en närmast. Vem är egentligen den skyldige?

    Författaren skriver fängslande, det är lätt att komma in i boken och definitivt svårare att släppa den. Välskriven roman!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sally Hepworth