Sweet home Dalarna (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-06-24
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177712947
Sweet home Dalarna (e-bok)

Sweet home Dalarna E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-06-24

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hovslagarlärlingen Madde Johansson trivs med sitt trygga liv i den lilla byn i Dalarna där hon vuxit upp. Livet lunkar på med jobb, chipskvällar i soffan och regelbundna ligg med exet Jonte, och på fredagskvällarna drar bästisen Klara med henne till hotellet för att dricka öl. Och det räcker väl så, eller hur?

När stockholmaren Niklas en varm sommardag blåser in i Maddes liv förändras allt. Hans ljusblåa ögon och smittande busighet får Madde att för första gången förälska sig. Och när sommaren går mot sitt slut väcks en stor fråga: ska Madde våga följa med Niklas tillbaka till storstaden och lämna sitt älskade Dalarna? Hur vet man var man hör hemma? Och finns det något att lära sig av idolen Janis Joplins text Try just a little bit harder?

Sweet Home Dalarna är en humoristisk feelgoodroman med hög igenkänning av författaren till ljudbokssuccén Byvalla. Karin Janson presenterar här en ovanligt uppfriskande huvudhjältinna som är lika älskvärd som egen. Det här är sommarläsning som både roar och berör.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sweet home Dalarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vilken härligt befriande bok
    - (Timrå), 26 februari 2022

    Älskar hur författaren leker med fördomar landsbygd/storstad eftersom jag själv växt upp på landet. Boken har massor av humor och man får stor sympati för den lite klumpiga och klantiga Madde! Jag roades oerhört av den här boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karin Janson