Den förlorade årgången (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2020-08-26
Upplaga
1
Förlag
Printz
Översättare
Christina Mansicka
Originaltitel
The Lost Vintage
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
216 x 139 x 23 mm
Vikt
540 g
SAB
Hce
ISBN
9789177713005
Den förlorade årgången (inbunden)

Den förlorade årgången

av Ann Mah
Inbunden Svenska, 2020-08-26
199
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Amerikanska Kate satsar på att bli en av världens bästa vinkännare. Men för att bli det måste hon klara eldprovet Masters of Wine och hon har redan misslyckats två gånger. För att öva, och hämta inspiration, beger hon sig till sin familjs vingård i Bourgogne. Det är september, och skördetider i det böljande, mytomspunna vindistriktet.

Hon får ett tillfälligt rum hos sin kusin Nico och hans förtjusande fru, och för att betala av sitt boende bestämmer hon sig för att städa ur den enorma källaren som tillhör ägorna. Väl därnere hittar hon bland annat broschyrer från andra världskrigets motståndsrörelse, samt mängder av gömda viner värda oerhört mycket pengar. Alla årgångar finns där. Alla utom en.

Kate bestämmer sig för att börja gräva i sin familjs historia, och upptäcker snart att det förflutna innehåller mörka hemligheter ...

Den försvunna årgången tar oss med på en eskapistisk och gripande färd genom Frankrikes vinvärld, och andra världskrigets inverkan på Bourgogne, ett av världens dyraste vindistrikt. Ann Mah blandar historia, mysterium och kärlek till en oemotståndlig läsupplevelse.
Visa hela texten

Bloggat om Den förlorade årgången