Ärlighetsprojektet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-02-22
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Katarina Falk
ISBN
9789177713098
Ärlighetsprojektet (e-bok)

Ärlighetsprojektet E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-02-22

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sex främlingar med en sak gemensam: deras liv är inte alltid vad det ser ut att vara. Vad skulle hända om de sa sanningen istället?

Julian Jessop är trött på att dölja den djupa ensamhet han känner. Så han påbörjar Ärlighetsprojektet - en liten grön anteckningsbok som innehåller sanningen om hans liv. Julian lämnar anteckningsboken på ett bord på sitt favoritkafé, men han skulle inte ha kunnat tro att ägaren Monica skulle söka upp honom efter att ha hittat den. Eller att hon skulle bli inspirerad att skriva ner sin egen historia efter hans.

Ingen av dem anar att dessa små handlingar av ärlighet kommer att påverka alla som hittar anteckningsboken och förändra deras liv totalt.

Ärlighetsprojektet är Pooleys debutroman och är inspirerad av hennes egna erfarenheter av att visa vad som finns bakom fasaden i ett utåt sett perfekt liv. Den har sålts till ett tjugotal länder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ärlighetsprojektet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar och annorlunda bok
    - (Timrå), 14 december 2021

    Den här boken var verkligen fantastisk! Så mycket som fick plats i den och saker och ting utvecklades inte alltid som jag trodde vilket ger stort pluspoäng. Kan varmt rekommendera boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Clare Pooley