Sweet home Dalarna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (335.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Hanna Dorsin
Utgivningsdatum
2020-06-10
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177713166
Sweet home Dalarna (ljudbok)

Sweet home Dalarna Ljudbok

(23 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-06-10

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hovslagarlärlingen Madde Johansson trivs med sitt trygga liv i den lilla byn i Dalarna där hon vuxit upp. Livet lunkar på med jobb, chipskvällar i soffan och regelbundna ligg med exet Jonte, och på fredagskvällarna drar bästisen Klara med henne till hotellet för att dricka öl. Och det räcker väl så, eller hur?

När stockholmaren Niklas en varm sommardag blåser in i Maddes liv förändras allt. Hans ljusblåa ögon och smittande busighet får Madde att för första gången förälska sig. Och när sommaren går mot sitt slut väcks en stor fråga: ska Madde våga följa med Niklas tillbaka till storstaden och lämna sitt älskade Dalarna? Hur vet man var man hör hemma? Och finns det något att lära sig av idolen Janis Joplins text Try just a little bit harder?

Sweet Home Dalarna är en humoristisk feelgoodroman med hög igenkänning av författaren till ljudbokssuccén Byvalla. Karin Janson presenterar här en ovanligt uppfriskande huvudhjältinna som är lika älskvärd som egen. Det här är sommarläsning som både roar och berör.

-
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sweet home Dalarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. 2+ av 5
  Bokdjungeln, 18 oktober 2022

  Jag valde denna ljudbok enbart för dess namn. Den lät så mysig. När jag väl börjat lyssna upplevde jag boken som väldigt lång. Flera gånger som jag trodde att jag närmade mig slutet så kollade jag och såg att det var flera timmar kvar.

  Jag har svårt för flera av karaktärerna i boken, av olika anledningar. Jag tror också att boken kan hjälpa till att spä på en del om de fördomar som finns om både landsbygd och storstad. Vilket i detta fall inte är något positivt. Det finns dock ljusgl... Läs hela recensionen

 2. Feelgood
  -, 9 november 2020

  Avslappnad feelgood efter en stressig dag. Avslappnad och smilband efter ett par kapitel

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Karin Janson