Som gjorda för varann (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (358.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anja Lundqvist
Utgivningsdatum
2021-05-05
Upplaga
2
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Katarina Falk
ISBN
9789177714101
Som gjorda för varann (ljudbok)

Som gjorda för varann Ljudbok

(18 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-05-05

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ava är romantiker ut i fingerspetsarna. Tinder och nätdejtande - nej tack! Algoritmer är för amatörer. Ava tror på den stora, oväntade kärleken - den som dyker upp när man minst anar det. För att avsluta den där romanen hon alltid velat skriva, och komma över sitt ex, beger hon sig till Italiens kust på en idyllisk skrivretreat.

Under retreaten får ingen använda sitt namn eller berätta om sin bakgrund, och Ava (eller "Aria" som hon kallar sig) blir snabbt insvept i den italienska magin, tillsammans med de andra skrivande främlingarna. Hon möter också "Dutch" - en galet snygg engelsman, och de två förälskar sig handlöst i varandra. Det kan inte bli mer perfekt!

Men när retreaten tar slut måste de återvända till London - och bli Ava och Matt igen. Och trots den enorma passionen visar det sig att Ava och Matt är ganska olika varandra. Visst, de är så kära man kan bli - men är de verkligen kompatibla?

Som gjorda för varann är Sophie Kinsella i högform. En underbart romantisk komedi som rör sig mellan Londons vardag och magiska sommarveckor i Italien. Förälskelse, förvecklingar, stökiga hundar och ljudet av syrsor - låt dig svepas med!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sophie Kinsella