När stormen kom (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (221.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Rachel Mohlin
Utgivningsdatum
2021-07-05
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Lena Torndahl
ISBN
9789177714446

När stormen kom Ljudbok

(12 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-07-05

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
På sin dödsbädd berättar Rebeccas mamma för första gången om det förflutna. Om varför hon för alltid lämnade sin familj och den vackra lantegendomen i Cornwall. Rebecca bestämmer sig för att bege sig dit, och upptäcker ett fantastiskt hus, ljuvligt inbäddat i ett böljande landskap.

Men Rebecca hinner knappt sätta sin fot på Boscarva förrän hon inser att saker och ting inte står rätt till. Hennes morfar, den berömde konstnären Grenville Bayliss, välkomnar henne med öppna armar, men husets övriga gäster verkar överrumplade. Det visar sig vara en plats fylld av hemligheter, och innan Rebecca vet ordet av är hon en bricka i familjens intrigspel.

När stormen kom är en av Rosamunde Pilchers mest älskade klassiker, och den andra av tre som Printz ger ut 2021. Som alltid med Pilcher är det Cornwall och hemligheter som står i centrum. Det här är smart berättad sommarläsning som är omöjlig att släppa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av När stormen kom. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sådär
    -, 6 augusti 2022

    Tror inte att någon av Pilchers böcker kan anses vara dålig. Hon är en fantastik författare. Så kan absolut inte säga att denna var dålig men i jämförelse med annat jag läst av henne skulle jag vilja säga att den här var lite blaha. Men helt ok bok att lyssna på när man diskar typ.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Rosamunde Pilcher