Katthotellet vid kusten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (286.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Katthotellet (del 1)
Inläsare
Klara Zimmergren
Utgivningsdatum
2021-08-02
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177714798
Katthotellet vid kusten (ljudbok)

Katthotellet vid kusten Ljudbok

(31 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-08-02

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När Jonna blir vräkt från sin drömlägenhet och dessutom inser att hennes förlupne före detta pojkvän lurat henne på pengar rasar världen ihop. Utan jobb eller någonstans att bo tar hon sina fyra älskade katter och åker till sin farfar i Bohuslän, som hon inte träffat på trettio år. Hon får flytta in i hans gästhus på Räkholmen och de börjar lite trevande lära känna varandra och sin gemensamma släkthistoria.

Ett steg i taget lär Jonna känna den lokala frisören, den snygge snickaren och de som bott på ön i hela sitt liv - ett speciellt och lite svåråtkomligt folk. Att träffa någon ny kärlek är hon inte intresserad av, men när det visar sig att byns rikemansson älskar att dansa lika mycket som hon - då vaknar något till liv i hennes hjärta. Kanske finns det chans till lite allt möjligt på Räkholmen?

Katthotellet vid kusten är Jessika Deverts andra fristående feelgoodroman. Det är en varm och humoristisk berättelse om sommarkänslor, att våga och börja om. Och om katter förstås.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Katthotellet vid kusten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En feelgood bok
    -, 20 oktober 2022

    En trevlig bok att lyssna på och en bra uppläsare.

  2. Förutsägbar
    -, 3 mars 2022

    En bok som är bra ifall du vill läsa utan att behöva tänka alldeles för mycket. Ganska förutsägbar även om det händer en del under berättelsens gång. Okej bok.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jessika Devert