Sommaren då katten flyttade (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (248.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Söderbergasviten (del 9)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2022-05-04
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177714927
Sommaren då katten flyttade (ljudbok)

Sommaren då katten flyttade Ljudbok

(29 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-05-04

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Två år har gått sedan morgonen då Malin lämnade honom. Anders som i vanliga fall älskar sitt jobb i skogen jobbar och jobbar utan att känna någon arbetsglädje. Saknaden är blytung och han förmår inte gå vidare i livet. Malin var Anders stora kärlek. Han hade slarvat bort henne. Tur att Katten funnits, både som tröst och sällskap. Men sedan ett par dagar är Katten försvunnen. Har han också tröttnat och lämnat Anders?

Två år har gått sedan den där kvällen när han sa att han ville skiljas. Att han hade träffat en annan som skrattade och ville ha honom. Kristian hade varit Nillas stora kärlek. Hon hade slarvat bort honom. Men när hon vaknar den här morgonen är klumpen av saknad i magen äntligen borta. Flytten till det lilla nedgångna men charmiga stenhuset med en trädgård i stort behov av omvårdnad har kanske gjort sitt till slut. Och när hon går ut på trappan med morgonkoppen kaffe har hon fått besök. Det sitter en katt på nedersta trappsteget och tittar upp på henne.

Sommaren då katten flyttade är fortsättningen på Eli Åhman Owetz älskade roman Brevvännerna. Det är en ärlig och varm berättelse om saknad och om att våga släppa taget och börja om på nytt. Det är den nionde boken i romanbygget Söderbergasviten, där Brevvännerna kom tvåa i Årets bok 2020.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eli Åhman Owetz