Dagboken jag faktiskt skrev (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Dagboken (del 2)
Utgivningsdatum
2022-01-26
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177714958

Dagboken jag faktiskt skrev E-bok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-01-26

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Uppföljaren till Jessika Deverts omtyckta romandebut!

Nytt år, nya möjligheter - och vår hjältinna från Dagboken jag aldrig skrev är tillbaka! Efter ett år av 50-årsfirande blandat med vallningar, mormorsångest och viss romantik har vardagen nu återgått till det normala.

Men att vara femtio plus verkar vara precis lika komplicerat som att vara fyrtionio! Speciellt när man tampas med en sambo som är fullkomligt förtjust i den där nya, snygga och unga arbetskamraten. Lägg också till en sjuk mamma, en knepig syster, akvarellkurser, misslyckade skönhetsbehandlingar och åldersnoja så är receptet komplett!

Tur att allt får plats i den där dagboken...

Dagboken jag faktiskt skrev är uppföljaren till Jessika Deverts hyllade debut Dagboken jag aldrig skrev. En rapp och rolig Bridget Jones för en mogen publik - fullpackad med igenkänning och Göteborgsmiljöer!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dagboken jag faktiskt skrev. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 3 mars 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Jag läser ju inte så ofta dom så kallade feelgoodböckerna, utan jag är ju mer för deckare och thrillers. Men ibland kan det vara trevligt att sticka emellan med en feelgoodroman. För ungefär ett år sedan så läste jag boken Dagboken jag aldrig skrev av Jessika Devert, och jag tyckte mycket om den. Den handlar om ett år i en helt vanlig 50-årig kvinnas liv i Göteborg. Nu har jag läst den fristående uppföljaren, som heter Dagboken jag faktiskt skrev, och jag tyckte at... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jessika Devert