Vi möts på Sheerwater (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (408.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anja Lundqvist
Utgivningsdatum
2022-04-13
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Christina Mansicka
ISBN
9789177715047

Vi möts på Sheerwater Ljudbok

(17 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-04-13

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Humoristisk och känslosam roman av läsarfavoriten Kristan Higgins!

Genevieve London har på många sätt haft tur. I sitt drygt sjuttioåriga liv har hon lyckats bygga upp ett enormt modeimperium, och hon bor på Sheerwater, en stor herrgård i New England. Men hon har stött på svårigheter också - hennes man gick bort för tidigt, och hennes yngsta son försvann spårlöst.

Emma London hade aldrig trott att hon skulle prata med sin farmor igen. När hon var tonåring och hennes mamma dog, lämnade pappan henne hos farmor Genevieve. Till en början tog Genevieve hand om henne, men när Emma blev gravid valde farmodern att sparka ut henne.

Nu lever Emma London ett bra liv tillsammans med sin älskade dotter Riley. Men när farmor Genevieve en dag ringer och ber om hjälp förändras allt.

Vi möts på Sheerwater är en gripande och rolig familjeskildring av amerikanska läsarfavoriten Kristan Higgins. Här blandas svek, sorg med nya chanser - inbäddat i de idylliska New England-miljöerna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vi möts på Sheerwater. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Roman
  -, 25 februari 2024

  En skildring av en sorglig familje saga där man får följa familjemedlemmarna som vävs i hop på slutet.

 2. Fantastiskt bra uppläsning
  Tessansboktips, 6 juli 2022

  Vi möts på Sheerwater är både gripande och rolig och handlar till stor del om trassliga familjerelationer. Jag gillade den, men inte lika mycket som jag gillade de tre tidigare böckerna av författaren. Det tog lång tid innan det började hända grejer och blev riktigt intressant. Men jag läste ut den, vilket jag inte ångrar för mot slutet blev det väldigt spännande.

  Anja Lundqvist gör en fantastisk bra insats som uppläsare! Hon lyckas gestalta både en fisförnäm äldre dam och en uppfinningsrik och busig treåring.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kristan Higgins