Landsvägarnas drottning (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (236.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Bh-bussen (del 1)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2022-02-09
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177715085

Landsvägarnas drottning Ljudbok

(57 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-02-09

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ny, charmig serie om uppbrott och livskriser - och underkläder!

44-åriga Annie befinner sig mitt i en livskris. Efter att ha tillfrisknat från en allvarlig bröstcancer är hon tillbaka på det trygga, men tråkiga, jobbet i hemtjänsten. Förhållandet med Mårten knakar också i fogarna, speciellt när han nu har börjat sjunga i kör med den irriterande Carola. Till råga på allt har Annie dessutom blivit "kompisdumpad" av bästisen Åsa, som hon planerat att starta underklädesbutik med.

Vändningen kommer när Annie blixtförälskar sig i en högerstyrd Scaniabuss från sextiotalet och ger sig ut på landsvägarna för att sälja underkläder. Det blir några omvälvande veckor med kundmöten, nya vänskaper, bad i insjöar och vackra vyer i Hälsingland, Härjedalen och Dalarna. Det är dags för Annie att ta reda på vad hon vill med livet. Samtidigt bär hon på en gåta från sitt förflutna. Vet hon hela sanningen om vem hon är?

Landsvägarnas drottning är den första delen i Karin Jansons nya serie BH-bussen. En underhållande och annorlunda berättelse om uppbrott och mod i en tid i livet då många väljer att i stället luta sig tillbaka.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Landsvägarnas drottning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kvinnokraft!
    Stina Östlund, 8 maj 2022

    Orterna som nämns finns i min närhet och det förstärkte hela bokupplevelsen. Även att det handlade om en kvinna som hade några år på nacken. Vidare böcker från denna författare kommer definitivt att läsa!

  2. Toppenbra
    -, 15 februari 2022

    Bra!!!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Karin Janson