Tjejmiddagen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-08-22
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177715733
Tjejmiddagen (e-bok)

Tjejmiddagen E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-08-22

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Deras vänskap var starkare än allt - tills en man kom och slog allt i spillror ...

Maria, Gabbi och Rakel är bästa vänner. Trots viss åldersskillnad var kemin omedelbar när de träffades på gymmet en gång i tiden och sedan dess har gänget samlats en gång i månaden och haft tjejmiddag. Då dricker de bubbel, skvallrar och stöttar varandra i livets med- och motgångar.

Rakel är diakonen som kämpar för att bli gravid tillsammans med maken Niklas. Marie bor i Huddinges flottaste villa, men vad hjälper det när mannen insjuknat i Alzheimers och rymmer hemifrån titt som tätt? Gabbi är den glamorösa festfixaren som njuter av livet på Kungsholmen, men affärerna går tyvärr allt sämre.

Under en tjejmiddag berättar Gabbi att hon råkat dra hem en viss Johannes Fahlström från krogen. Den snygge och charmige tränaren som brukade leda deras gympapass. Men reaktionerna från Rakel och Maria blir inte vad Gabbi förväntat sig - för det Gabbi inte vet är att de båda har helt egna kopplingar till Johannes ... Plötsligt ställs deras vänskap på prov. Och vet de egentligen vem Johannes är?

Tjejmiddagenär en underhållande bladvändare, en feelgood med rafflande spänningsnerv som för tankarna till Liane Moriartys böcker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tjejmiddagen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 22 september 2022

    Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - Det här är den första boken som jag har läst av författaren Marie-Louise Marc, som har, som jag har förstått det, gett ut fem böcker tidigare. Alla böckerna är i feelgood-genren, och så är även den här boken. Den genren är inte min favorit, men ibland tycker jag om att läsa någon bok i den kategorin som omväxling, när jag hittar någon som jag tycker verkar bra. Och den här var bra. Tyckte riktigt mycket om den, så jag kan varmt rekommendera den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Marie-Louise Marc