Pendlarsällskapet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-08-08
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Katarina Falk
ISBN
9789177715887

Pendlarsällskapet E-bok

(13 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-08-08

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ny hjärtevärmande roman av Clare Pooley, författaren bakom Ärlighetsprojektet.

I kollektivtrafiken pratar man inte med varandra. Det är nästintill en regel. Men vad händer när ett gäng främlingar bestämmer sig för att bryta mot den?

Varje morgon åker den excentriska tidningskrönikören Iona Grey tunnelbanan tio stationer, från Hampton Court till Waterloo Station. I hemlighet betraktar hon alla de karaktärer som reser samma rutt: Den söta bokmalen. Den ensamma tonåringen. Sjuksköterskan. Den till synes framgångsrika mansgrisen som alltid sitter för brett isär med benen.

Men en morgon sätter en av resenärerna en vindruva i halsen. Detta skapar en kedjereaktion som gör att de annars så tysta resenärerna måste börja prata med varandra. Och plötsligt börjar vänskaper att blomma...

Pendlarsällskapet är en underbart charmig roman av brittiska författaren Clare Pooley, som gjorde succé med debuten Ärlighetsprojektet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pendlarsällskapet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Måbrabok
    -, 19 januari 2023

    Roliga detaljer, myller av personer - inte realistiskt, men det behövs inte. Lyckliga slut för alla snälla och ingen av de dumma kommer riktigt undan straff. Snabbläst måbrabok.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Clare Pooley