Ett nyväckt hopp (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (224.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kungsbackakvartetten (del 4)
Inläsare
Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2022-07-08
Upplaga
2
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177716013

Ett nyväckt hopp Ljudbok

(7 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-07-08

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hästar, härligheter och hemligheter, nu är sista delen i Sofia Yméns romance-kvartett här!

Rebeckas liv kan knappast bli bättre! Hon är nybliven partner på reklambyrån där hon arbetar, bor i en rymlig lägenhet i centrala Göteborg och hon har vänner som ställer upp när hon behöver dem. Men allt ställs på ända när en oväntad bröllopsinbjudan dimper ner i brevlådan. En inbjudan som tvingar Rebecka att möta den bakgrund hon försökt att lägga bakom sig.

Hopphästen Gigant är den sista presenten som Eriks nu bortgångna föräldrar lämnade till honom. Tillsammans har de nått större framgångar på Europas tävlingsbanor än vad Erik någonsin kunnat föreställa sig. Men när Gigant skadar sig och plötsligt inte kan tävla längre, återvänder Erik till sin syster Madeleines hästgård i Onsala i hopp om ett mirakel.

När Rebecka och Erik oväntat möts på en halländsk kurort, där ingen av dem egentligen vill befinna sig, upptäcker de att de kanske har mer gemensamt än vad de tidigare trott. Kanske kan de erbjuda varandra det hopp som de båda så väl behöver...

Ett nyväckt hopp är den avslutande delen i Sofia Yméns Kungsbackakvartetten, en varm och romantisk feelgoodserie om nystarter, hemligheter och hästar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett nyväckt hopp. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lätt
    -, 25 september 2022

    Lättlyssnad och bra.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofia Ymén