Juleljus för vilsna själar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (261.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Printz adventskalender (del 1)
Inläsare
Frida Hallgren
Utgivningsdatum
2022-12-01
Upplaga
2
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177716297
Juleljus för vilsna själar (ljudbok)

Juleljus för vilsna själar Ljudbok

(32 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-12-01

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hjärtevärmande julkalender med kärlek, mysterier och ett övergivet skolhus i Östergötland!

En grå novemberdag får Cecilia, en fyrtiotvåårig musikalartist vars stjärna är i dalande, ett anonymt mejl. Mejlet innehåller en länk till en annons på Hemnet - det visar sig att den gamla skolbyggnaden i Tidersrum utanför Kisa, där Cecilia växte upp, är till salu. På ren impuls lägger Cecilia ett bud.

Medan snön börjar falla återvänder Cecilia till den idylliska byn. Och kvar finns en hel del karaktärer som Cecilia minns. Helge är byns pensionerade kyrkvaktmästare, men han är också en man som bär på en hemlighet. Och så Elon - hennes gamla barndomsvän som nu blivit fårabonde och pappa. Hon inser snart att hon fortfarande har känslor kvar för honom, men inte kan hon väl komma på det så här trettio år senare?

För att återknyta banden till sin hemort bestämmer sig Cecilia för att bjuda in hela samhället till ett stort kalas på julafton. Men under förberedelserna stöter hon på många hinder och vad hände egentligen med den gamla lärarinnan som bodde i huset innan Cecilia? Och vem skickade henne det där mejlet med bostadsannonsen?

Juleljus för vilsna själarär en värmande feelgoodroman om att vända hem. Siri Gustafsson har tidigare gett ut flera böcker i ljud, och många av dem utspelar sig i Småland.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Juleljus för vilsna själar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Julbok
    - (Töreboda), 21 juli 2023

    Känslosam och härlig.var den att läsa.

  2. Jul
    -, 7 december 2022

    Trevlig och lättsam.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Siri Gustafsson