Croissanter och kuriosa (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (254.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Grännasviten (del 1)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2023-02-22
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177716334

Croissanter och kuriosa Ljudbok

(46 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-02-22

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Första delen i Grännasviten, där vi möter ett gäng människoöden i pittoreska staden Gränna!

När Hannas äktenskap sätts på paus, och maken tar med sonen till andra sidan jorden, står hon ensam kvar i Stockholm. En lång vinter väntar, och Hanna inser att hon behöver förändring, samt att slicka såren efter flera års kamp mot utbrändhet.

Hon packar sina väskor och kör ner till vackra Gränna i Småland, där hennes älskade moster bor. Vid Vätterns strand hittar hon ett lugn hon länge saknat och kreativiteten väcks till liv. En dag när hon hjälper sin moster att rensa ur ett dödsbo tänds idén om att starta en liten antikbod med tillhörande kafé.

Dödsboet väcker också en nyfikenhet på mannen som bodde i huset före mostern. Han sägs ha levt ett tillbakadraget liv i ensamhet, men varifrån kom intresset för antika franska möbler? Om vem är kvinnan som skrivit breven som Hanna hittar i en låda på vinden?

Croissanter och kuriosa är första delen i Grännasviten. Det är en finstämd feelgoodroman om att komma tillbaka och ta kommando över sitt liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Croissanter och kuriosa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Paris i Småland
  Micaela Walker, 18 juli 2023

  Underbar bok, den parisiska inslaget i smålands miljö gjorde att jag blev nyfiken på karaktärerna men också njöt att miljö beskrivningen.

 2. En bra bok!
  -, 4 mars 2023

  Spännande och hoppas på en fortsättning!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Camilla Thelander Eng

 • Franska frestelser

  Camilla Thelander Eng

  Joséphine är fransyskan som hittade kärleken i Sverige. Numera driver hon det lilla bageriet i Gränna samtidigt som hon levererar bakverk till Hannas kuriosabutik. Kärleken till maken och barnen är stark, men tonårsdottern Amélie är svår att komma...