Pianisten vid fjällsjön (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
398
Utgivningsdatum
2024-03-06
Upplaga
1
Förlag
Printz
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
220 x 145 x 32 mm
Vikt
464 g
SAB
Hc
ISBN
9789177717140
Pianisten vid fjällsjön (inbunden)

Pianisten vid fjällsjön

Inbunden,  Svenska, 2024-03-06
229
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Tredje delen i Karin Härjegårds älskade serie - som hittills sålt över 100 000 ex!

Emily närmar sig trettio, men livet känns inte alls utstakat. Hon bor i Uppsala där hon studerar vid universitetet, eftersom det alltid varit viktigt för hennes välbärgade familj. Men fingrarna kliar av oförlöst kreativitet, något som Emily snart förstår att hon ärvt från sin bortgångna farmor, Hilda.

Helena har fullt upp med renoveringen av sin nyinköpta gård i Fjällnäs och planerar samtidigt för fullt invigningen av sin restaurang. Kärleken till Rikard finns där och är stark, men hur ska de kunna foga samman sina liv utan att förlora den nyväckta självständigheten?

När Emily tar mod till sig och reser till Härjedalen träffar hon på Helena. Mötet leder till att Emily flyttar in i en av gäststugorna på Helenas gård, och tillsammans utforskar de fjällen och skogarna samtidigt som Emily kommer allt närmare sitt ursprung. Men att lyssna till sitt hjärta visar sig vara svårt ...

Pianisten vid fjällsjön är den tredje delen i Karin Härjegårds älskade serie om våffelbruket, som hittills sålt i över 100 000 exemplar. En varm och gripande roman om att hitta sin egen stig i livet, och våga följa den.
Visa hela texten

Fler böcker av Karin Härjegård