Omstart (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-08-05
Förlag
Kokong
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
280 g
ISBN
9789177732310

Omstart E-bok

(3 röster)  |   Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2017-08-05
69
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En tidig aprilmorgon vaknar Anna upp till en mörk och tyst värld där ingenting längre fungerar, förutom mobilen som börjar ta emot skrämmande meddelanden från en okänd avsändare. Till en början tror Anna och hennes sambo Fredrik att de är ensamma, men efter en tid stöter de ihop med andra kvarvarare och en dysfunktionell grupp bildas. Men vem kan Anna lita på, och vem är det som styr gruppens medlemmar via mobilerna?

Omstart är första delen i en bokserie. Den ställer frågor om vad som händer när alla förutsättningar förändras. Vem växer och vem går under? Den handlar även om att ta ansvar för sitt eget liv och att få förmånen att börja om.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Omstart. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Väntar hungrigt på fortsättningen!
  Paula Blomberg, 22 april 2018

  Älskade boken. Är känslig för hur språket används, och här användes det på ett väldigt fint sätt, läsningen flöt bra, utan hookups. Jag hade svårt att läsa den ifrån mig.

 2. Riktigt bra
  Bok Benji, 24 november 2017

  Läste klart boken Omstart idag, efter att ha försökt att läsa den långsamt för att den skulle räcka längre. Jag blev väldigt förtjust i boken. Den är liksom skriven i flera lager. Mittenlagret är en ganska rak historia om karaktärerna och händelserna. Det finns ett driv i texten, den flyter på och man fångas direkt av historien.
  De andra lagren är alla tankar som väcks av berättelsen. Människans litenhet och hur utsatta vi är när vi är ensamma. Hur vi fungerar i en grupp. Hur vi måste kl... Läs hela recensionen

 3. Spännande och annorlunda
  Wifiletaren, 15 augusti 2017

  Mycket intressant handling. Denna bok handlar om vår vanliga värld, en slags vardag och inte ett utopiskt samhälle. Det gör storyn extra intressant. Dessutom händer det oväntade saker - det tycker jag om. "Kill your darlings!" Vill läsa del två och tre nu!!!

Visa alla 3 recensioner