Fru Joredals knarkfabrik (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
263
Utgivningsdatum
2018-05-21
Förlag
Ymershorn
ISBN
9789177735380
Fru Joredals knarkfabrik (e-bok)

Fru Joredals knarkfabrik E-bok

Luthagen blues 1

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-05-21
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
En dag upptäcker Sigurd, en pensionerad IT specialist, numera hacker på heltid, att grannens make har blivit klonad. Dessutom tvingas hans fru koka knark i köket åt en mexikansk knarkkartell. Sigurd tar sig an fallet.

Sedan ber Sigurds gamle vän Bengan om en tjänst; att hacka ett ryskt nätverk och plötsligt har Sigurd både Säpo, polisen och den mexikanska maffian efter sig.

Det visar sig att filerna Sigurd hackat innehåller eldfängt material. Det finns hemligheter som ingen vill skall sippra upp till ytan. Dokument som kan rasera det politiska systemet och delar av näringslivet. Kunskap som SÄPO är villiga att döda för att dölja.

Knarkpengar, attackhundar och Döden krånglar till allt än mer, men Sigurd mobiliserar sina resurser. Det finns nämligen inget farligare än en uttråkad pensionär med ett tangentbord.

Fru Joredals knarkfabrik är en galet spännande absurd deckarkomedi som får dig att både gapskratta och bita på naglarna.

Ibland samtidigt.

Fru Joredals knarkfabrik är den första boken i serien om Sigurd och hans vänner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rindebratt Christer

  • Magins röda band

    Rindebratt Christer

    Resan norrut mot den röde magikerns viloplats fortsätter. Men det finns flera hinder: En odöd armé attackerar den lilla skaran vid Mörkheden. Striden frigör Daras lagrade minnen och väcker slumrande krafter inom honom. Krafter som hotar förgöra al...

  • Magins två ansikten

    Rindebratt Christer

    När gudarna anpassade människorna för sina syften gick någonting fel. Fruktansvärt fel. Kriget mellan städerna Kuth och Kish har pågått i två långa år och blir allt mer brutalt. Magikerna som i början av kriget framhävdes som nyckeln till framgång...