Mot horisonten : en historia om tre grabbar, en båt och en dröm (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
529
Utgivningsdatum
2018-09-03
Förlag
Ludvig Grip
Dimensioner
210 x 135 x 30 mm
Vikt
491 g
SAB
Prcda,N.08
ISBN
9789177736318
Mot horisonten : en historia om tre grabbar, en båt och en dröm (häftad)

Mot horisonten : en historia om tre grabbar, en båt och en dröm

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-09-03
203
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En solig dag i juli 2012 kastade tre vänner loss från sin tillvaro hemma i Sverige. Simon, Tobias och Ludvig. De kastade loss i en liten segelbåt men med stora drömmar. Ingen trodde på dem när de berättade. Det är inte så vanligt kanske, att man väljer att lämna allt där hemma och segla iväg mot något okänt. Men vem har väl inte bara velat komma ifrån allt någon gång?

Vad skulle ske om man faktiskt gjorde det? Gav sig iväg, alltså. Vad skulle ske om man bara valde att lägga sitt liv på hyllan och bestämma sig för att ge sig av? Vart skulle man ta vägen?

Tänk dig att du placerar tre, helt olika, människor tillsammans på just en sådan resa. En resa många bara drömmer om men som få ger sig av på. Hur långt skulle de klara sig? Hur långt hade någon klarat sig? Hur långt skulle du själv klarat det? Skulle du kunna vistas på en båt, mindre än ditt kök - särskilt om du vet att det kommer dröja en månad tills du ser land nästa gång?

Detta är historien om tre grabbar och deras färd mot en gemensam dröm. En dröm om en horisont och en liten båt, samt längtan efter att få gå vilse i världens alla hörn. En dröm om att få uppleva annat än ett invant beteende i landet Lagom. Men är det möjligt att en sådan resa kan lyckas? Klarar man att bo tillsammans, tre grabbar, på en sådan liten yta, så länge?

Följ med på en seglats mot horisonten!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mot horisonten : en historia om tre grabbar, en båt och en dröm
  2. +
  3. Alla mina steg : en kärleksförklaring till löpning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alla mina steg : en kärleksförklaring till löpning av Joanna Swica (kartonnage).

Köp båda 2 för 422 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mot horisonten : en historia om tre grabbar, en båt och en dröm. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Inte hela havet stormar....
    Lolit Cramer, 28 september 2018

    Intressant och rolig läsning om tre grabbars integration med varandra och andra pirater, under "små" förhållanden men med hela oceaner både bakom, under och framför sig!

Visa alla 1 recensioner