Miriams Bok (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Kallstrålar (del 3)
Antal sidor
268
Utgivningsdatum
2018-12-18
Förlag
Ordskott
Dimensioner
210 x 148 x 16 mm
Vikt
433 g
SAB
Hc
ISBN
9789177739180
Miriams Bok (häftad)

Miriams Bok

Häftad Svenska, 2018-12-18
159
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Sara Månsson begravdes för ett år sedan. Närmast sörjande är hennes make och barn, samt hennes syster med familj. Och så mamman, men Sara är säker på att hon inte sörjer. Sara är nämligen inte död, hon har bara varit ute på en Odyssé. Men bestämt sig för att återvända hem till deras vackra hus, som nu är övergivet. Sara söker ledtrådar för att förstå vad som hänt hennes familj. Om hon nu fortfarande kan kalla den för sin?

Utmaningarna är stora för medlemmarna i familjen Månsson när de försöker återskapa ett gemensamt liv. Allt ställs på sin spets när Sara får ett samtal från Sydafrika. Hon måste åter lämna sin familj, för att träffa sin mamma en sista gång i livet. Mötet blir livsomvälvande för Sara som åker tillbaka hem med en väl bevarad hemlighet vars tid har kommit för att avslöjas.
Hon heter Miriam, hemligheten, och dansar in hos familjen Månsson. Efter Miriam blir ingenting sig likt. Dolda sanningar tvingas upp till ytan och varje familjemedlem ställs inför val som innebär att försaka, för att följa sin inre röst.
Kallstrålar 3 - Miriams bok, är liksom de andra två böckerna i trilogin en spännande och tankeväckande historia som svävar mellan det diskbänksrealistiska till det ogripbara okända.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Miriams Bok
 2. +
 3. Saras Bok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Saras Bok av Lena Forsslund (häftad).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lena Forsslund

 • Christoffers bok

  Lena Forsslund

  "Sedan mammas begravning, som han vägrat vara med på, har Christoffer förskansat sig i sitt rum. Man går inte på sin mammas begravning, speciellt inte när ens mamma inte är död." Polisen är övertygad om att kvinnan som gav sig av på skid...

 • Saras Bok

  Lena Forsslund

  Hon hade faktiskt bestämt sig för att återvända hem efter sina månader på Anders Östermans ö. Ta sitt nya lugna jag och bli en bättre mamma till Louise och Christoffer, en bättre hustru till Malte, en bättre chef och framför allt en ärligare männi...