Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Tankar om underbara liv (del 1)
Antal sidor
353
Utgivningsdatum
2019-01-03
Förlag
anomaR Förlag AB
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
420 g
SAB
Lz Nilsson, Lars
ISBN
9789177739432
Underlivstankar. Del 1 (häftad)

Underlivstankar. Del 1

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad, Svenska, 2019-01-03
171
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Han har över 7 000 barn men bara knappt sex är hans egna. Historien om mannen som blev en av de(m) som kom att revolutionera gynekologin och framför allt behandlingen av ofrivillig barnlöshet.

En gång var han en liten gosse som alla andra individer i den halva av mänskligheten som brukar kallas män. Han var dock en särdeles nyfiken liten parvel som därför lärde sig att läsa och skriva mycket tidigt och funderade mycket på världen omkring, på liv och död, på hur barn kom till och ur vilken öppning de sedan kom ut. Och ju äldre han blev, desto mer funderade han på tjejer, vilket nog är relativt vanligt. Och ett särdeles minne hade han...

Om denne gosses uppväxt i framför allt Malmö, Borås och Göteborg handlar denna e-bok. Därmed blir den också en skildring av Göteborg från 50-talet och framåt och en generationsroman för Sveriges första tonårs-kull - vi som läste serier, åt Raketost, klädde oss i amerikanska blåjeans och upptäckte rock'n'roll. Och för första gången fick säkra preventivmedel. Och där och då började mannaåren.

Om du läst de tryckta böckerna först och blivit nyfikna på den vuxne mannen, läkaren och författaren som skildras i dessa och undrar hur han blev som han blev, kan jag försäkra dig om att både den lille lintotten och den finnige ynglingen fortfarande lever i honom. Att han fortfarande är nyfiken och gärna vitsar och skriver (och sjunger) snapsvisor.

Han heter fortfarande Lars Nilsson, då som nu. Jag borde veta. Jag är han. Han var och är jag.

Välkommen till mitt tidiga Liv!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Underlivstankar. Del 1
 2. +
 3. Kodnamn - PAM

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kodnamn - PAM av Petra Malm (pocket).

Köp båda 2 för 250 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Underlivstankar. Del 1. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Något för oss födda på 40 och 50-talet.
  Lars Bo Emil Nilsson (Göteborg), 23 juni 2019

  Jag tycker faktiskt fortfarande om den, fast det är jag som skrivit den. Fått feedback från kamrater som omväxlande skrattat och gråtit. Hoppas att mindre jäviga än jag skriver recensioner.

 2. Trevligt skriven och beskriver tidsandan bra
  Stefan Hagbard, 13 februari 2019

  Lars skriver bra och har många roliga ordvändningar. För oss som upplevt de tider boken handlar om ger det många igenkännande leenden och hågkomster om liknande händelser i sitt eget liv.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lars Nilsson

 • Det Grymma Svärdet 37

  Lars Nilsson, Fredrik Jonsson, Jonas Juuso, Evelina Mohei, Pontus Lundkvist

  2005 gav Lystring ut boken "Fanzinerad - en bok om svenska fanzines nästan bara mellan 1990-2005", med intervjuer med och presentationer av den tidens mest tongivande fanzine-utgivare. Nu, femton år senare, är tiden inne för uppföljaren,...

 • Den vakne jägaren

  Lars Nilsson

  Ständiga förbättringar ska genomsyra alla verksamhet Både kvalitetssystemet ISO 9000 och miljöledningssystemet ISO 14000 kräver att man aktivt arbetar med ständiga förbättringar Kvalitetspriset "Utmärkelsen Svensk kvalitet" talar om stän...