Kallstrålar del 3 (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
334
Utgivningsdatum
2019-01-18
Förlag
Ordskott
ISBN
9789177739463
Kallstrålar del 3 (e-bok)

Kallstrålar del 3 (e-bok)

Miriams Bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-01-18
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Sara Månsson begravdes för ett år sedan. Närmast sörjande är hennes make och barn, samt hennes syster med familj. Och så mamman, men Sara är säker på att hon inte sörjer. Sara är nämligen inte död, hon har bara varit ute på en Odyssé. Men bestämt sig för att återvända hem till deras vackra hus, som nu är övergivet. Sara söker ledtrådar för att förstå vad som hänt hennes familj. Om hon nu fortfarande kan kalla den för sin?

Utmaningarna är stora för medlemmarna i familjen Månsson när de försöker återskapa ett gemensamt liv. Allt ställs på sin spets när Sara får ett samtal från Sydafrika. Hon måste åter lämna sin familj, för att träffa sin mamma en sista gång i livet. Mötet blir livsomvälvande för Sara som åker tillbaka hem med en väl bevarad hemlighet vars tid har kommit för att avslöjas.
Hon heter Miriam, hemligheten, och dansar in hos familjen Månsson. Efter Miriam blir ingenting sig likt. Dolda sanningar tvingas upp till ytan och varje familjemedlem ställs inför val som innebär att försaka, för att följa sin inre röst.
Kallstrålar 3 - Miriams bok, är liksom de andra två böckerna i trilogin en spännande och tankeväckande historia som svävar mellan det diskbänksrealistiska till det ogripbara okända.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Forsslund Lena

  • Kallstrålar 1 Christoffers bok

    Forsslund Lena

    Sedan mammas begravning, som han vägrat vara med på, har Christoffer förskansat sig i sitt rum. ?Man går inte på sin mammas begravning, speciellt inte när ens mamma inte är död.? Polisen är övertygad om att kvinnan som gav sig av på skidor en kväl...

  • Kallstrålar 2 Saras bok

    Forsslund Lena

    Hon hade faktiskt bestämt sig för att återvända hem efter sina månader på Östermans ö. Ta sitt nya lugna jag och bli en bättre mamma till Louise och Christoffer, en bättre hustru till Malte, en bättre chef och framför allt en ärligare människa. Me...