Saras Bok (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Kallstrålar (del 2)
Antal sidor
234
Utgivningsdatum
2019-01-10
Förlag
Ordskott
Dimensioner
210 x 148 x 14 mm
Vikt
382 g
SAB
Hc
ISBN
9789177739678
Saras Bok (häftad)

Saras Bok

Häftad Svenska, 2019-01-10
159
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Hon hade faktiskt bestämt sig för att återvända hem efter sina månader på Anders Östermans ö. Ta sitt nya lugna jag och bli en bättre mamma till Louise och Christoffer, en bättre hustru till Malte, en bättre chef och framför allt en ärligare människa. Men något hade kommit i vägen som gjorde att det alternativet inte fanns längre.
Dödsannonsen.
Den är fasttejpad i Saras hjärna, kolsvarta bokstäver mot det gråvita tidningspappret. Sara inser vidden av att hon inte längre existerar hos sitt eget kött och blod, de hon kallar sin familj. Det finns bara ett alternativ - att fortsätta röra sig, bort ifrån dem. Sara har alltid tyckt om rörelse.
Kallstrålar 2 - Saras Bok följer Sara på en äventyrlig odyssé genom Frankrike. Men för Sara pågår det största äventyret i hennes inre. Ska hon våga stanna upp och möta det hon flyr ifrån? Ska hon våga bejaka sidor hos sig själv som länge varit förträngda? Ska hon våga återvända? Och i så fall, till vad?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Saras Bok
 2. +
 3. Miriams Bok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Miriams Bok av Lena Forsslund (häftad).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lena Forsslund

 • Miriams Bok

  Lena Forsslund

  Sara Månsson begravdes för ett år sedan. Närmast sörjande är hennes make och barn, samt hennes syster med familj. Och så mamman, men Sara är säker på att hon inte sörjer. Sara är nämligen inte död, hon har bara varit ute på en Odyssé. Men bestämt ...

 • Christoffers bok

  Lena Forsslund

  "Sedan mammas begravning, som han vägrat vara med på, har Christoffer förskansat sig i sitt rum. Man går inte på sin mammas begravning, speciellt inte när ens mamma inte är död." Polisen är övertygad om att kvinnan som gav sig av på skid...