Christoffers bok (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Kallstrålar (del 1)
Antal sidor
345
Utgivningsdatum
2019-01-10
Förlag
Ordskott
Dimensioner
210 x 148 x 20 mm
Vikt
557 g
SAB
Hc
ISBN
9789177739685
Christoffers bok (häftad)

Christoffers bok

Häftad Svenska, 2019-01-10
148
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
"Sedan mammas begravning, som han vägrat vara med på, har Christoffer förskansat sig i sitt rum. Man går inte på sin mammas begravning, speciellt inte när ens mamma inte är död."

Polisen är övertygad om att kvinnan som gav sig av på skidor en kväll i mars har gått ner sig i en isränna och drunknat. Christoffer är övertygad om att mamma lever. Att ingen lyssnar på hans starka känsla är han van vid. Ingen bryr sig heller om att han kan prata med djur, eller att han känner på sig saker innan de händer. Hans bäste vän är Stickan, en vandrande pinne. Christoffer tycker inte om förändring, och nu har hela hans liv vänts upp och ner.

Christoffer blir skickad till sin mosters lantgård i Västerbotten. Här får han sin första människovän, som tar med honom till gumman Elin. Efter deras möte är Christoffer säker, han måste ge sig av och leta efter sin mamma.

Varför ger sig Christoffers mamma iväg från familj och hus i Saltsjöbaden, på skidor, kvällen innan hon ska fira sin fyrtioårsdag tillsammans med hundratals vänner på det anrika Grand Hôtel vid Baggensfjärden? Om hon lever, varför kommer hon inte tillbaka?

Kallstrålar del 1 - Christoffers Bok, är den första delen i en trilogi som rör sig på flera plan, och i många olika miljöer. Christoffers bok är en spännande berättelse om en mamma på flykt, en son på jakt och en pappa och dotter i kaos.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Christoffers bok
 2. +
 3. Miriams Bok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Miriams Bok av Lena Forsslund (häftad).

Köp båda 2 för 307 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lena Forsslund

 • Miriams Bok

  Lena Forsslund

  Sara Månsson begravdes för ett år sedan. Närmast sörjande är hennes make och barn, samt hennes syster med familj. Och så mamman, men Sara är säker på att hon inte sörjer. Sara är nämligen inte död, hon har bara varit ute på en Odyssé. Men bestämt ...

 • Saras Bok

  Lena Forsslund

  Hon hade faktiskt bestämt sig för att återvända hem efter sina månader på Anders Östermans ö. Ta sitt nya lugna jag och bli en bättre mamma till Louise och Christoffer, en bättre hustru till Malte, en bättre chef och framför allt en ärligare männi...