Den nya skåpmaten : gott och hållbart ur burk och tetra (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2020-11-23
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Löfgren, Stina (form) / Öberg, Axel (foto)
Illustratör/Fotograf
Stina Löfgren
Dimensioner
215 x 170 x 17 mm
Vikt
422 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789177751335
Den nya skåpmaten : gott och hållbart ur burk och tetra (inbunden)

Den nya skåpmaten : gott och hållbart ur burk och tetra

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-11-23
239
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
KONSERVER HÅLLER. De blir inte dåliga. För den som campar, seglar eller är ute på tur är de en räddning, i tider av kris är de en livlina. Men även i en välfungerande vardag har konserverna unika egenskaper som bör förära dem en plats i skafferiet. Konserver rymmer mycket smak, de kostar lite och de minimerar den egna insatsen. Butikernas kolonialavdelning rymmer dessutom en mängd smakbomber i konserverad form, som på ett kick lyfter den trista vardagsmåltiden till en upplevelse. Trots det är konserven undanskuffad i de flesta kokböcker.

I Den nya skåpmaten spelar konserverna huvudrollen. Färska råvaror är inte bannlysta, men de har verkligen förtjänat sin plats när de förekommer. För innerst inne älskar vi alla genvägar. Det är dags att säga hej till den nya skåpmaten och öppna locket till en större smakupplevelse!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den nya skåpmaten : gott och hållbart ur burk och tetra
 2. +
 3. Bönor, ärtor & linser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bönor, ärtor & linser av Jenny Damberg (häftad).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den nya skåpmaten : gott och hållbart ur burk och tetra. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bokens bilder, var är förpackningarna?
  Kalle, 3 februari 2021

  Har bara titta igenom boken, inte testat några recept, men det som slog mig direkt är att författaren/förlaget? verkar ju skämmas för sina konserver och tetror, det är bara att titta på bilderna, var är burkarna och tetrorna? På framsidan ser man i periferin en mycket anonym burk med makrill? Inne i boken ett femtiotal bilder på maten som är lagad, endast på ett fåtal av dessa syns några burkar. Det är ju som en bok om ostar, skulle sakna bilder på ostarna.Meningen var väl att bli inspirerad ... Läs hela recensionen

 2. Användbar kokbok!
  Villivonkansbooks, 12 januari 2021

  Den nya skåpmaten är en kokbok där man tar till vara på konserver och tetror, sånt som man ofta har hemma i skafferiet. Alla rätter är enkla att laga och kräver inte mer än 15 minuter, perfekt för alla med kort om tid. Med konserver till hjälp och 15 minuter så går det ändå att få till en god och smakrik rätt som passar hela familjen. Jag har testat att laga ett helt gäng recept ur boken och det som redan blivit en favorit här är Tortilla tuna melt. Tortillabröd som steks och har en fyllning ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jenny Damberg