Så förändrar vi allt! : guide för en ung människa som vill skydda planeten och sina medmänniskor (inbunden)
Ingår i kampanjer:
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
294
Utgivningsdatum
2021-11-02
Förlag
Ordfront förlag
Översättare
Nils Håkansson
Originaltitel
How to change everything
Medarbetare
Mattsson, Kalle (form)
Dimensioner
220 x 140 x 28 mm
Vikt
646 g
SAB
uUh
ISBN
9789177751526
Så förändrar vi allt! : guide för en ung människa som vill skydda planeten och sina medmänniskor (inbunden)

Så förändrar vi allt! : guide för en ung människa som vill skydda planeten och sina medmänniskor

Inbunden,  Svenska, 2021-11-02
183
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Unga leder vägen till klimaträttvisa! Efter en rad inflytelserika bästsäljare kommer Naomi Klein med sin första bok riktad till unga läsare, från 12 år och uppåt. Så förändrar vi allt! är en engagerande och inspirerande guide till den som vill förstå och bekämpa klimatförändringarna i vår tid.

Stigande temperaturer, superstormar och utrotningshotade djurarter klimatförändringarna är verkliga och många av dess förödande följder är synliga redan i dag. Den goda nyheten är att det finns något vi alla kan göra åt saken. Naomi Klein skildrar hur Greta Thunberg och andra unga aktivister runtom i världen tar kampen mot fossilbolag och politiker, för en rättvis framtid.

Boken ger läsaren en verktygslåda för förändring, från att påverka skolan till konst, konsumentmakt och olika sätt att demonstrera.

En No Logo för nästa generation!

"Här får de unga läsarna en grundlig och spännande genomgång av hur vi hamnat där vi hamnat, vilka faktorer har drivit på klimatkrisen och varför ingen har dragit i nödbromsen för länge sedan. (...) Språket passar de unga läsarna bra, det är konkret men ändå faktaspäckat och läsaren uppmanas till att ta ställning och agera. 292 sidor kan avskräcka de ovana läsarna, men boken är ändå lätt att plöja igenom och ämnet är rykande färskt." BTJ, Camilla Appelgren

"Men en av styrkorna i Kleins och Stefoffs bok är att den inte bara talar om desperata hot mot själva livet, utan om att rädda det som är vackert och underbart på jorden. (...) Tilltalet är stundtals outhärdligt i sin upproriska hoppfullhet. Men "Så förändrar vi allt!" är inte litteratur, det är en ren aktivisthandbok och en form av uppvigling - och som sådan är den bland det mest livsbejakande och uppfordrande jag kommit i kontakt med på mycket länge" Dagens Nyheter, Kristina Lindquist
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Så förändrar vi allt! : guide för en ung människa som vill skydda planeten och sina medmänniskor
  2. +
  3. Planeten, klimatet & framtiden : vad kan vi göra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Planeten, klimatet & framtiden : vad kan vi göra? av Anja Gatu, Åsa Callmer (inbunden).

Köp båda 2 för 371 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna