Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Hokus Pokus (del 4)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2022-01-20
Upplaga
1
Förlag
Ordfront förlag
Medarbetare
Edenvik, Josefine (form)
Illustratör/Fotograf
Fabian Göranson
Dimensioner
213 x 158 x 16 mm
Vikt
374 g
SAB
uHci
ISBN
9789177751816

Vargarnas fest

Kartonnage,  Svenska, 2022-01-20
139
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Fabian Göransons Hokus pokus -serie är något av det roligaste som hänt barnbokssverige på länge, och del fyra och fem om den lilla häxan gör ingen besviken. Lite läskigare än de tidigare, men med samma generösa bildberättande och samma underskruvade humor. Anna Hellgren, Expressen.

Fjärde delen i Galagos succéserie för barn! Vargarnas fest är ett vinteräventyr som kommer lagom till skolstart. Här möter vi åter Ida och hennes familj i en rafflande och mysläskig historia.

Ida är på väg med mamma, pappa och lillebror hem till gammelmoster Inga, när det kör vilse i en fruktansvärd snöstorm. För att ta skydd undan ovädret stannar de vid Laban Bolls krog. Det är varmt och hemtrevligt och mamma och pappa andas lugnt ut samtidigt som stormen river utanför. Men Ida och hennes lillebror inser snart att allt inte står rätt till på det mysiga matstället. Medan föräldrarna njuter av den goda maten, kämpar barnen för att de inte själva ska bli middag.

Efter att med fingertoppskänsla och stor infallsrikedom tagit sig an den folkkära filmklassikern Pippi på rymmen fortsätter Fabian Göranson med böcker för en yngre publik. På Galago skapar han en bokserie för åldersgruppen 6-9 år om den lilla häxan Ida.

Tidigare böcker i serien: Hokus Pokus Den lilla häxan (jan 2021) Hokus Pokus De tre paddorna (mars 2021) Hokus Pokus Den magiska kojan (augusti 2021)
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vargarnas fest
  2. +
  3. Till skogens hjärta

De som köpt den här boken har ofta också köpt Till skogens hjärta av Fabian Göranson (kartonnage).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fabian Göranson