Fri att tjäna : ledarskap i Jesu efterföljd (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
308
Utgivningsdatum
2018-11-15
Förlag
Artos & Norma Bokförlag
Dimensioner
220 x 156 x 33 mm
Vikt
558 g
SAB
Ci
ISBN
9789177770688
Fri att tjäna : ledarskap i Jesu efterföljd (inbunden)

Fri att tjäna : ledarskap i Jesu efterföljd

Inbunden Svenska, 2018-11-15
259
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Det här är inte en bok för att ytterligare höja kompetensnivån så att vi kan pressa oss att bli ännu bättre ledare och leverera ännu mer resultat. Det är en varsam vägledning tillbaka till den källa som alltför ofta har blivit skymd och övertäckt av både sekulära och andliga ledarroller. Hur kan vi leda andra om vi inte ens har makten över våra egna liv? Vad är skillnaden mellan gåvobaserat och relationsbaserat ledarskap? Vad betyder självkänslan för vårt ledarskap? Är kyrkan ett projekt vi håller uppe med våra ansträngningar, eller en modersfamn att vila i? Hur formas ledare? Hur kan predikan komma loss ur prestationskampen? Vad väger tyngst: synliga resultat eller att följa Kristus?

Det är några av de frågor som den här boken behandlar. Den bygger på författarens arbete under 30 år med retreater och andlig vägledning för församlingsarbetare, ett arbete som växte fram i spåren av hans förra bok om ledarskap, Vägvisare. Utifrån dessa erfarenheter tecknas här konturerna av ett hållbart ledarskap i en ny tid, med kanske större utmaningar till kyrkan än någonsin.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fri att tjäna : ledarskap i Jesu efterföljd
  2. +
  3. Ett hjärta större än världen : att följa Jesus enligt bergspredikan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett hjärta större än världen : att följa Jesus ... av Magnus Malm (pocket).

Köp båda 2 för 314 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Fri att tjäna : ledarskap i Jesu efterföljd