Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-08-21
Förlag
Lind & Co Förlag
Översättare
Ylva Mörk
ISBN
9789177790235
Eleanor Oliphant mår alldeles utmärkt (e-bok)

Eleanor Oliphant mår alldeles utmärkt E-bok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-08-21

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Jag har alltid satt en stolthet i att klara mig själv.
Jag är en ensam överlevare - jag är Eleanor Oliphant. Jag behöver ingen annan, det finns inget stort tomrum i mitt liv, ingen pusselbit som fattas. Jag är en självständig enhet. Det är åtminstone vad jag alltid har intalat mig.

Eleanor Oliphant har gjort det enkelt för sig. Hon klär sig i likadana kläder varje dag, äter samma mat till lunch och veckoslutet firar hon med fryst pizza och två flaskor vodka.
Eleanor Oliphant mår bra, alldeles utmärkt faktiskt. Inget saknas i hennes inrutade och välplanerade liv.
Förutom ibland precis allt...
Men så möter hon it-killen Raymond och allting förändras. Tillsammans räddar de en äldre man, Sammy, som fallit ihop på gatan, och Eleanor upplever en värme och gemenskap hon inte trodde fanns. Hon inser att hon har varit en fena på att överleva men inte har en aning om hur man lever.

"Rolig, rörande och oförutsägbar"
Jojo Moyes
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Eleanor Oliphant mår alldeles utmärkt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bästa bok jag läst!
    Malena , 2 maj 2021

    Ett mästerverk från början till slut. Jag fullkomligt älskade denna bok! Den är rolig, sorglig och hoppfull på samma gång. Framförallt är Eleanor Oliphant en alldeles unik karaktär jag aldrig tidigare stött på, men gärna skulle möta igen. Jag skrattade högt flera gånger när jag läste. Uppfriskande med en lite mörkare feelgood- roman tycker jag! Är avundsjuk på alla som ännu inte läst denna bok,

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gail Honeyman