Skogshuggarens skägg (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2018-01-11
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Översättare
Sara Jonasson
Originaltitel
The Lumbercack's Beard
Medarbetare
Webster, Genevieve (form) / Cook, Olivia (form)
Illustratör/Fotograf
Duncan Beedie
Dimensioner
267 x 267 x 10 mm
Vikt
482 g
SAB
Hcf
ISBN
9789177790891

Skogshuggarens skägg

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-01-11

Slutsåld

Varje dag gör skogshuggaren Stor-Jimmy det skogshuggare gör bäst han går till skogen med sin rejäla yxa för att hugga ner träd. Men tråkigt nog visar det sig att alla möjliga små varelser förlorar sina hem när träden försvinner, så Jimmy låter dem flytta in i sitt skägg tills en dag då allt bara blir för mycket. Det är dags för Jimmy att hitta en bättre lösning! Skogshuggarens skägg är en underbar berättelse med ett grönt budskap om att ta hand om vår miljö.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skogshuggarens skägg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Helt ok
    Jessica.O, 16 oktober 2019

    Lite smårolig bok som tyvärr inte riktigt uppfyller vad den lovar. Med mer tid och eftertanke skulle denna boken kunna bli en riktigt bra samtalsbok om miljön och hur våra handlingar har betydelse och konsekvenserna kring det. Men som sagt håller inte boken vad som lovas på baksidans beskrivning. Den är rolig att läsa och har fina bilder, så kan ändå rekommendera den som kul läsning.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Duncan Beedie