Trick och lekar att lära din hund : så förvandlar du ditt älskade husdjur.. (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2018-02-13
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Översättare
Monica Andersson
Originaltitel
Tricks and Games to Teach Your Dog
Dimensioner
241 x 182 x 18 mm
Vikt
709 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789177791065
Trick och lekar att lära din hund : så förvandlar du ditt älskade husdjur.. (kartonnage)

Trick och lekar att lära din hund : så förvandlar du ditt älskade husdjur..

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Kartonnage Svenska, 2018-02-13
128
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Satsa på att göra lekstunderna med din hund ännu roligare här finns en uppsjö av påhittiga lekar och trick som är enkla att lära in. Oavsett ras, ålder eller temperament hos ditt husdjur finns här trick och lekar som passar alla nivåer av skicklighet från det allra enklaste till det mycket utmanande, och allt däremellan. Engagera din hund i aktiviteter den kommer att uppskatta och imponera på vänner och familj samtidigt. Roliga alternativ som passar alla hundar, oavsett ras och ålder Dussintals idéer för att göra lekstunderna ännu roligare Steg-för-steg-bilder visar trick och lekar på ett tydligt sätt Positiva träningsmetoder som hjälper dig att få en bättre relation till din hund
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Trick och lekar att lära din hund : så förvandlar du ditt älskade husdjur..
 2. +
 3. Min bästa aktiveringsbok - Mental träning för hundar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min bästa aktiveringsbok - Mental träning för h... av Anders Hallgren (häftad).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Trick och lekar att lära din hund : så förvandlar du ditt älskade husdjur... Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sämst
  Fatima, 23 juni 2021

  Köp absolut inte denna boken!! Jättedålig beskrivning om hur man ska lära ut tricks till hundar och de flesta tricken går ut på att man ska "tvinga" hunden till den positionen man vill ska lära hunden. Hade aldrig använd mig av dessa skräpmetoder för att lära min hund NÅGOT.

 2. Katastrofalt dålig
  Sara, 9 januari 2021

  Den här boken har visserligen fina bilder och ser pedagogisk och trevlig ut, men det är den inte. Boken föreslår mycket märkliga sätt att "lära" hunden olika tricks/beteenden, det finns både snabbare, enklare och trevligare sätt där hunden faktiskt lär sig något. Ett av tricksen i boken innebär att lära hunden att springa till dörren och skälla när man får besök (varför?? det är väl sånt de flesta försöker träna bort?), andra tricks där det borde vara självklart att använda target ("skäms" oc... Läs hela recensionen

 3. Nöjd vovve
  Mariann , 16 oktober 2020

  Den är lätt att förstå. Vår unghund var uttråkad och han har blivit nöjd när vi har tränat lite nya saker med honom. Vi har ännu inte lyckats lära vår hund så många av tricken i boken. Några av tricken är heller inte bra för honom eftersom han är väldigt energisk.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna