En död man (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (227.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Wendela Vide (del 1)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2018-01-22
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789177793021
En död man (ljudbok)

En död man Ljudbok

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-01-22

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Del 1: Wendela Vide.

Veterinären Wendela Vide har hästtransporten full med lådor och möbler. På väg norrut, efter ett rejält gräl med sitt ex, är hon fast besluten att hon och kallblodstravaren Svarten ska börja om på nytt. Men att förändra sitt liv är inte så lätt som man kan tro. I synnerhet inte när man plötsligt befinner sig mitt uppe i en mordutredning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En död man. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trots ämnet...
    -, 8 augusti 2019

    Trots ämnet så är om hästar så jag inte vet något om så är boken väldigt bra, intressanta karaktärer och ett mord som fängslar.

  2. Gillar den!
    Kaffeläsaren, 12 mars 2019

    En död man drogs jag till efter att jag såg att en veterinär figurerar i huvudrollen. Det känns ovanligt och roligt eftersom jag älskar djur och främst då hästar. Veterinären Wendela Vide flyttar till ny ort med sin häst Svarten och börjar jobba på den lokala veterinärstationen. Det dröjer inte länge innan hon hittar en död man. Boken innehåller en mordutredning som är helt okej uppbyggd med lite lagom villovägar utlagda för att lura läsaren. Men dess stora förtjänst tycker jag är skildringen... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Sellberg