Sommarens bästa pocketerbjudande
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
247
Utgivningsdatum
2018-05-07
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
223 x 210 x 20 mm
Vikt
405 g
SAB
Hc
ISBN
9789177793328
I huvudet på Miss Lyckad (inbunden)

I huvudet på Miss Lyckad

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-05-07
119
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ny underhållande feelgood i Stockholmsmiljö!

Man försöker vara lyckad. Drömmer om att göra karriär. Samtidigt som man vill vara en superbra mamma och en perfekt sambo. Man fantiserar om ett frieri. Har man levt tillsammans med världens finaste man i sju år känns det naturligt att vilja stadga sig på riktigt. Särskilt när han är en attraktiv läkare som bara blir snyggare för varje år. Själv utvecklas man åt motsatt håll väljer praktiska mjukisklänningar och har håret i hästsvans och släpar runt på en gammal skötväska med stora fickor istället för något avskalat elegant med snitsiga gulddetaljer.

Louise har fullt upp på jobbet där hon arbetar som redaktör på ett resemagasin. Hon känner sig redo för nästa karriärsteg. När chefen Manilla ger henne allt större ansvar växer hoppet. Louise tar flera egna initiativ och gör saker som hon tror att chefen ska uppskatta. Men tyvärr verkar Manilla inte alls gilla Louise kreativa upptåg och allt blir bara mer och mer komplicerat. Frågan är vad Manilla egentligen håller på med?

Louise pendlar från redaktionen i stan hem till villan i Åkersberga. Hämtar barnen på förskolan, inser att kylskåpet är tomt och smyger till McDonald s. Igen.

Det är i det här läget som Louise längtar efter att få krypa tätt intill sin älskade Johan och höra honom viska att hon inte är helt misslyckad.

Men istället dyker det upp märkliga sms på hans mobil och när Johan byter lösenord på telefonen förstår Louise att detta inte kan sluta lyckligt. Eller?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av I huvudet på Miss Lyckad. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst och väldigt rolig!
    Madde A, 1 juni 2018

    Jag brukar ha lite svårt för att komma in i böcker men den här fastnade jag för direkt. Det står på baksidan av boken att den påminner om Brigdet Jones och det tycker jag att den gör, huvudpersonen Louise är lika snurrig och tvivlar mycket på sig själv och det händer en massa saker på hennes jobb, hon jobbar på en resetidning, och även hemma blir det massa missförstånd. Tack och lov slutar denna smått skruvade historia lyckligt! Språket är väldigt roligt och jag skrattade högt flera gånger! L... Läs hela recensionen

  2. Härlig pärla att sluka
    missjohannas, 27 maj 2018

    Jag blev känslomässigt engagerad i Louises liv. Berättelsen är medryckande, underhållande och fängslande. Jag ville bara fortsätta läsa och njuta.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om I huvudet på Miss Lyckad