Som daggen stilla kysst (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Anki Karlsson (del 4)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2018-08-21
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
130 x 130 x 15 mm
Vikt
169 g
SAB
Hc
ISBN
9789177793618
Som daggen stilla kysst (cd-bok)

Som daggen stilla kysst

CD-bok Svenska, 2018-08-21
243
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det rustas till bröllop i Mullvalds ett riktigt traditionellt sådant! Det är bonden Bengts dotter Amanda som ska gifta sig och ta över gården, och han är nöjd och förväntansfull. Den blivande maken Fredrik tar han till sig som sin egen son. Bengts fru Titti är dock tveksam: Fredrik är visserligen jägmästare, men han kan ingenting om djurhållning. Daniel, Amandas nära barndomsvän, hade varit ett mycket bättre val.

Både Anki och Tryggve är inbjudna och ska hjälpa till på bröllopet. Det blir en pampig vigsel i Mullvalds kyrka, men under middagen kan Anki inte undgå att märka att det råder en viss spänning bland några av gästerna. Och anar hon inte en bitter underton i det som sägs? Dessutom råkar hon bli vittne till något ytterst oväntat.

När det så är dags för den klassiska brudvisningen , då brudparet ska presenteras för socknen, är det bara Amanda som kommer ut på trappan. Fredrik dyker inte upp, trots alla som ropar. Han går inte att finna någonstans. Enda spåret efter honom är hans blodfläckade kravatt som hittas i jordkällaren, och det verkar inte bättre än att Anki och Tryggve har fått ännu ett märkligt fall att lösa.

 

Som daggen stilla kysst är den fristående, fjärde delen i Marianne Cedervalls deckarserie om Anki Karlsson och Tryggve Fridman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Som daggen stilla kysst
  2. +
  3. Av skuggor märkt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Av skuggor märkt av Marianne Cedervall (pocket).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Som daggen stilla kysst