Sommarens bästa pocketerbjudande
Silfverbielke 9 Kejsaren (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Silfverbielke (del 9)
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2018-06-07
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Olsson, Nils (form)
Dimensioner
132 x 132 x 22 mm
Vikt
196 g
SAB
Hc
ISBN
9789177793656
Silfverbielke 9 Kejsaren (cd-bok)

Silfverbielke 9 Kejsaren

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
CD-bok Svenska, 2018-06-07
249
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Livet börjar äntligen att arta sig igen för psykopaten Christopher Silfverbielke. Han har lyckats att ta sig från tillvaron som gigolo till en äldre amerikansk mångmiljonärska. Men han behöver fortfarande pengar och genomför därför sin mest ondskefulla idé hittills.

Den numera slitne kommissarien Jacob Colt bestämmer sig för att det enda sättet att stoppa Silfverbielke är att döda honom. Tillsammans med Hector Venderaz sätter han planen i verket. På en ö i Stilla havet drabbar de samman.

Den åttonde boken i serien om psykopaten och seriemördaren Christopher Silfverbielke. Har man läst de andra är den ett efterlängtat måste . Har man inte läst de första sju är det dags nu.
Karlstads-Tidningen, om Uppståndelsen

Bara några steg in i romanfiguren Christopher Silfverbielkes obskyra värld [ ] kommer jag att tänka på Christian Bale som aktiemäklaren Patrick Bateman i filmen American Psycho [ ] själv upplever jag någon sorts skräckblandad förtjusning [ ] när jag tar del av den här sjuke individens framfart.
Mariestadstidningen, om Motvind

Satiren flödar när författarna låter Silfverbielkes ärkefascistiska människosyn frodas bakom den gudfruktiga fasaden [ ] underhållningsvärdet behålls hela vägen.
Borås Tidning, om Hämnaren

Det är välskrivet, underhållande och lite kittlande med denna totala egoism. Här är det extra allt av just allt.
Upsala Nya Tidning, om Erövraren
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Silfverbielke 9 Kejsaren. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Kejsaren

    Kändes värdelöst att ha köpt o lyssnat på den bokserien, med en sån platt bok som avslutning.Hur kunde detta sluta så enkelt, med ett självmord

  2. Ett uppgivet slut...
    Johan, 11 juni 2018

    Utan att avslöja detaljerna för de som ev. ännu inte tröttnat på Silfverbjelke och vill läsa denna så kan man konstatera att Buthler & Öhrlund i alla fall tröttnat på sin skapelse. Det är en soppa där man återanvänt spiken från tidigare böcker men utan finess. Det som gjorde de första tre böckerna så underbart frisk fläktande finns det ingenting kvar av. Nu är det bara kallhamrad psykopati utan finess eller humor och istället bara råhet och sexualsadism.

    Historien är snabbt berättad... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Silfverbielke 9 Kejsaren