Birgittas bästa : Favoritrecepten till det svenska fikat [nyutgåva] (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
119
Utgivningsdatum
2018-08-10
Upplaga
2
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Klercker, Susanne af (red.) / Wickholm, Pär (form) / Kleinschmidt, Wolfgang (foto)
Dimensioner
215 x 170 x 13 mm
Vikt
458 g
ISBN
9789177793953
Birgittas bästa : Favoritrecepten till det svenska fikat [nyutgåva] (inbunden)

Birgittas bästa : Favoritrecepten till det svenska fikat [nyutgåva]

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2018-08-10
129
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Att det ska bjudas något ätbart till kaffet är en svensk tradition , säger Birgitta Rasmusson, känd från det populära tv-programmet Hela Sverige bakar. Ända sedan Birgitta började på Ica Provkök på 1980-talet har hon arbetat med både bak- och kokböcker, framför allt med klassikern Sju sorters kakor. Och de traditionella bakverken har funnits med Birgitta ända sedan uppväxten på hemmagården i Ljungskile. De klassiska kafferepen är något Birgitta är uppväxt med och hon har förvaltat den kunskapen väl. I denna bok berättar hon om den unika svenska kaffetraditionen och vad som har hört den till genom decennierna: den lilla goda bullen, minst sju sorters småkakor och kronan på verket - tårtan. Här har hon valt ut sina absoluta favoriter - det finns över 50 bakverk att njuta av. En del av recepten i Birgittas bästa kommer från hennes mammas och mosters vaxduksskrivböcker och har aldrig publicerats tidigare. Dessutom bjuder Birgitta på sina bästa baktips. Välkommen på kafferep med dukat kaffebord och alla de härliga smakerna en blandning av tradition och kakor i tiden!

BIRGITTA RASMUSSON har bland annat varit chef för Ica Provkök i 25 år och ansvarade under sin tid där för ett femtiotal bak- och kokböcker. Hennes passion för kakor och folkkära medverkan i Hela Sverige bakar har gjort henne känd som en av landets mesta bakdrottningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Birgittas bästa : Favoritrecepten till det svenska fikat [nyutgåva]
  2. +
  3. Birgittas bästa : favoritrecepten till det svenska fikat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Birgittas bästa : favoritrecepten till det sven... av Birgitta Rasmusson (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Birgittas bästa : Favoritrecepten till de...