Pinsamma pappor : och skämten de älskar att plåga oss med (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
111
Utgivningsdatum
2018-09-27
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Dimensioner
186 x 140 x 14 mm
Vikt
200 g
SAB
Hc.017
ISBN
9789177793984
Pinsamma pappor : och skämten de älskar att plåga oss med (kartonnage)

Pinsamma pappor : och skämten de älskar att plåga oss med

Kartonnage Svenska, 2018-09-27
99
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Pinsamma pappor är en fantastisk sammanställning av dåliga pappaskämt från hela Sverige. Nu utkommer denna humorklassiker i en efterlängtad och utökad nyutgåva.

Alla som har en pappa har någon gång råkat ut för humorformen som Gud glömde: pappaskämtet. Kommentaren, ordvitsen eller det hemmasnickrade ordspråket som pappa känner att han bara måste häva ur sig i tid och otid. Ofta fungerar pappaskämtet som en betingad reflex: när någon i familjen säger Åh, vad jag blev mätt! kommer det per automatik ett Hur lång var du då? från pappa.
Trots att pappaskämten ytterst sällan är särskilt roliga, går det i alla fall att stå ut med dem så länge de fälls inom hemmets väggar. Pinsamt blir det däremot när pappa utsätter någon stackars utomstående för sina lustigheter. Ett Här var det en ask levertjohej! till kassörskan på ICA kan få vilken medföljande tonåring som helst att vilja sjunka genom jorden.

När vi killar blir pappor händer det någonting radikalt med vår humor. Den försvinner. Där det före barnets födelse fanns slagfärdighet, timing, berättartalang och en allmän förmåga att roa andra människor, hittar man efter nedkomsten ingenting annat än kommentarer som sent om cider eller huvudet är inte bara till för att sätta mössan på! . Utan att förstå vad som hänt har vi plötsligt blivit som våra egna pappor: gamla, torra och humorfria. Mot bättre vetande börjar vi ägna oss åt pappaskämt. Ur förordet

GUNNAR JÄGBERG har utkommit med flera uppskattade humor- och presentböcker, bland annat Dumt sagt av dokusåpakändisar och Handbok för pensionärer. Pinsamma pappor var hans succédebut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pinsamma pappor : och skämten de älskar att plåga oss med
  2. +
  3. Handbok för pensionärer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för pensionärer av Gunnar Jägberg (inbunden).

Köp båda 2 för 208 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gunnar Jägberg