Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Erik Sandström (del 6)
Utgivningsdatum
2018-06-05
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789177794110
Av jord är du kommen (e-bok)

Av jord är du kommen (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-06-05

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Del 6: Erik Sandström.

Gävlepolisens mest rutinerade kriminalkommissarie Birger Andréasson har fått ett av sina hetaste fall någonsin på bordet. Den tidigare länspolismästaren Mats Andersson har hittats mördad mitt på Gävle sjukhus helikopterplatta. Efter att han dödats har någon klätt honom i en polisuniform av permissionsmodell och lagt honom till rätta i en position som liknar ett kors. I ena polishandsken hittar man ett avskuret finger med en graverad ring. Där står: Av jord är du kommen.

Två dagar senare hittas liket av en annan man. Även dennes kropp är placerad på samma sätt och är iklädd en polisuniform. I ena handsken har han en vigselring med graveringen: Jord skall du åter bli.

Ambulanssjuksköterskan Erik Sandström har mot alla odds lyckats hålla sig nykter och vardagen på Gävleambulansen är lugnare än vanligt. Hans vän, ordningspolisen Patrik Andréasson, har en jobbig period då han är avstängd i väntan på internutredning. Och när desperationen i Birger Andréassons utredning är som störst söker han upp sin son Patrik för att be om hjälp. Varför har någon mördat den tidigare länspolismästaren?

Det blir början på en gåta som leder långt in i en mörk hemlighet, in i en värld som ingen med fri vilja vill se.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mikael Ressem