Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-05-07
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789177794134
I huvudet på Miss Lyckad (e-bok)

I huvudet på Miss Lyckad E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-05-07

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Underhållande feelgood i Stockholmsmiljö!

Man försöker vara lyckad. Drömmer om att göra karriär. Samtidigt som man vill vara en superbra mamma och en perfekt sambo. Man fantiserar om ett frieri. Har man levt tillsammans med världens finaste man i sju år känns det naturligt att vilja stadga sig på riktigt. Särskilt när han är en attraktiv läkare som bara blir snyggare för varje år. Själv utvecklas man åt motsatt håll väljer praktiska mjukisklänningar och har håret i hästsvans och släpar runt på en gammal skötväska med stora fickor istället för något avskalat elegant med snitsiga gulddetaljer.

Louise har fullt upp på jobbet där hon arbetar som redaktör på ett resemagasin. Hon känner sig redo för nästa karriärsteg. När chefen Manilla ger henne allt större ansvar växer hoppet. Louise tar flera egna initiativ och gör saker som hon tror att chefen ska uppskatta. Men tyvärr verkar Manilla inte alls gilla Louise kreativa upptåg och allt blir bara mer och mer komplicerat. Frågan är vad Manilla egentligen håller på med?

Louise pendlar från redaktionen i stan hem till villan i Åkersberga. Hämtar barnen på förskolan, inser att kylskåpet är tomt och smyger till McDonald s. Igen.

Det är i det här läget som Louise längtar efter att få krypa tätt intill sin älskade Johan och höra honom viska att hon inte är helt misslyckad.

Men istället dyker det upp märkliga sms på hans mobil och när Johan byter lösenord på telefonen förstår Louise att detta inte kan sluta lyckligt. Eller?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I huvudet på Miss Lyckad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Saknar färg på karaktärerna och en mer unik story
  Malena , 2 maj 2021

  Hade stora förhoppningar på denna bok, mycket på grund av baksidetexten och sen själva titeln som lät genialisk tyckte jag. Tyvärr levde boken inte upp till mina förväntningar. Storyn kändes väldigt förutsägbar och karaktärerna var inte tillräckligt färgstarka för att jag skulle ens orka läsa klart. Snabbspolade till slutet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Veronica Linarfve

 • Ekonomi-PT:ns handbok för kvinnor : så blir du ekonomiskt starkare, tryggare och friare

  Mia Ingelström, Veronica Linarfve

  Det finns fortfarande många kvinnofällor och tyvärr har privatekonomin visat sig vara en av de allra svåraste att trassla sig ur. I vilken tråd börjar man dra? Vad är viktigt på riktigt? Hur gör man? Häng med när Ekonomi-PT:n Mia Ingelström guidar...

 • Inte helt Miss Lyckad

  Veronica Linarfve

  Äntligen verkar lyckan infinna sig i Louises liv! Men säg den lycka som varar längre än en blinkning. När hennes älskade Johan får ett erbjudande om utlandstjänst från Världens Läkare och kollegorna på resemagasinet Away börjar smussla bakom Louis...